Bajos szerelem.

 

Téged szeretni számomra annyi,mint hullámot szeretni mely néha magasba emel,olykor szikla szírthez csap,máskor teljesen eltünik a szem elől,hogy újra előtörjön és a magasba emelhessen.

 

A szívem teljesen összetört,a lelkem még él de nagyon meggyötört.

 

Ha mndenki más elpusztulna,és csak ő maradna életben álltala tovább élnék én is.De ha mindenki más megmaradna csak ő pusztulna el,az egész világ idegen lenne számomra,nem érezném magam többé részesének.

 

Egy barátnőm egyszer azt mondta,hogy a kapcsolatok sokkal boldogabbak lennének,ha a párok veszekedés helyet szeretkeznének.De nem,szerintem pusztán a testiség nem old meg semmit.

Beszélni.Beszélni.Beszélni kell!

A komunikáció megléte a boldog kapcsolat kulcsa.

 

Nem tehetek róla,hogy ennyire beloptad magad a szívembe...nem tudom,hogy sikerűlhetett ez pont neked,de már ott maradsz,amíg csak élel.

Ha eljön a nagy Ő nem biztos,hogy marad is.

 

Egész életemben arra vártam,hogy végre eljöjjön az igazi.Erre feltüntél Te és egész más voltál mint akit vártam,mert Te cinikus vagy és mogorva,lehetetlen alak.De az az igazság,hogy a veszekedéseinknél jobb dolog sosem történt velem.Azt hiszem minden esély megvan rá,hogy beléd szeretek.

 

Senkinek nem esik nehezére,hogy nagy bajban szeressen más embert.A szerelmet a szűrke hétköznapok teszik próbára.

 

Azt hittem,hogy most megtörténik velem a lehetetlen!De rájöttem,hogy a csodákat már rég el kellet volna felejtenem!!

 

Egy sebet be lehet kötözni,egy törött csontot sínbe lehet rakni,de ha nem törődnek az emberrel,azt nem lehet utólag helyrehozni.

Aki nem szereti a haragodat,az gyűlölni fogja a mosolyodat is.

 

A szív az üzlet leghitványabb tárgya.S eladják mégis minden szent hevét.Akad vevő rá egymást licitálja.Hogy a holmit atomként szedje szét.Folyik a vásár harsogó zsivajban.Az egyik kínál,a másik meg veszen.Csak néhol egy-egy végképen kiárult.Kifosztott lélek zokog csendesen.

 

Van valaki akire várok,legyen az egy nap,egy hónap vagy egy év,várni fogom akkor is,ha esik vagy havazik,de mi mást tehetnék ha egyszer szerelmes vagyok belé?

 

Néha úgy érzem magam,mint egy királylány aki bezáratta magát a toronyba és várja,hogy a herceg felmásszon a haján és megmentse,csak az a baj,hogy levágattam a hajamat.

 

Legédesebb percünkbe is vegyül egy cseppje a kimondhatatlan fájdalomnak.

Ha közelebb van,élesebben látni,hogy elérhetetlen.

 

Nincs nagyobb kín mint a szerelem.Mazohcistáknak és önsorsrontóknak melegen ajánlom.Jobb híján.

 

Te nekem annál már ezer éve bonyolultabb vagy,minthogy megtudjalak érteni.

 

Állandóan veszekedtek.Minden nap sértegették egymást.De a nézeteltérésik dacára egy valami közös volt bennük.Imádták egymást.

 

Amikor rám nézett,kinyitott egy kaput,és besurrant rajta,mint ha valami tolvaj volna.De amikor elment,semmit nem vitt el tőlem,éppen ellenkezőleg:rózsaillatot hagyott magaután.Nem tolvaj volt,hanem a szerelmem aki meglátogatott.

 

A szerelem olyan mint egy álom!Néha szép,néha fájdalom!

Igazán szeretni csak egy valakit kehet,és pedig azt aki téged is igazán SZERET!

 

Megőrülsz érte,de tudod nem lehet a tied.A távolság ami elválaszt,vagy ő él egy másik emberért.

 

Olyan szomorú mindig egyedül lenni.

Valakit mindig hiába keresni.

Valakit várni,ki nem jön többé.

Valakit szeretni titokban,örökké!